Servicii

Alaturi de Centrul de Consultanta “Transilvania” realizati alinierea firmei dumneavoastra la cerintele legislative, armonizate cu legislatia europeana. Asigurarea unor locuri de munca cat mai sigure. Asigurarea unui mediu de munca cat mai sanatos.

Cursuri

Centrul de Consultanta Transilvania va pune la dispozitie un set de cursuri online, cat si la sediul nostru, pentru dezvoltarea dumneavoastra profesionala.
Cursantii vor fi indrumati de unii dintre cei mai buni tutori din domeniul de studiu al cursului.

Utile

Centrul de ConsultantaTransilvania va pune la dispozitie un set de resurse precum pasaje din legislatie aplicabile domeniului dumneavoastra, cat si formularele necesare diferitelor autorizari pe care le-ati putea dorii.

Contact

Expertii nostrii va stau la dispozitie de luni pana vineri pentru a va raspunde la intrebarile dumneavoastra. Ne puteti contacta prin intermediul formularului de contact sau la numerele de telefon disponibile in pagina de contact.

Servicii

Activitatea de FORMARE PROFESIONALĂ este reglementată prin Codul Munci și e privită ca o formă de educare (învățare) continua (pe tot parcursul vieții) a lucrătorilor (adulților) și care vine în completarea sistemului formal de învățământ.

            Formarea profesională are ca scop final ridicarea nivelului de competențe profesionale, realizate prin participarea  lucrătorilor (adulților) la diverse programe de formare, instruiri, stagii de pregatire, etc.

            În consens cu cele arătate mai sus, CENTRUL DE CONSULTANȚĂ TRANSILVANIA, prin firmele componente, vă sprijină în mod profesionist în direcția calificării, specializării, reconversiei profesionale, perfecționării și dezvoltării carierei dumneavoastră prin organizarea de: cursuri/ programe de formare profesională continua a adulților și cursuri/stagii/instruiri în sistem nonformal.

            În sensul celor de mai sus vă invităm să VIZITAȚI secțiunea CURSURI pentru a vă informa asupra programelor pe care le derulăm

 

Despre noi

CENTRUL DE CONSULTANTA „TRANSILVANIA” este un grup de firme fara personalitate juridica, ce are în
componenta societati comerciale ale caror domenii de activitate vizeaza în principal prestari de servicii în domeniul
securitatii si sanatatii în munca, situatii de urgenta, medicina muncii, resurse umane si consultanta în afaceri.

Societatile comerciale din cadrul centrului de consultanta, sunt certificate privind implementarea si mentinerea
sistemului de management al calitatii de catre SRAC si IQNET.

Informatii utile

Firmele noastre

error: Continut protejat !!